Köpvillkor

Dessa villkor gäller från och med 2024-02-23 och är tillämpliga när du handlar från Susannadesign.se. Som konsument omfattas du även av Konsumentköplagen och Lagen om distansavtal.

Beställning

Beställningar görs på vår webbplats Susannadesign.se. Genom att genomföra beställningen godkänner du våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i våra system. 

Vid eventuella felaktigheter, till exempel i angivna priser, lagersaldon eller produktbeskrivningar förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering har du självklart rätt att avboka din order utan kostnad. 

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. 

Betalning 

När du handlar på Susannadesign.se kan du i kassan välja på betalsätten faktura, kortbetalning eller direktbetalning. Samtliga dessa betalsätt hanteras av Klarna. 

Frakt och leverans 

Vi skickar våra leveranser med Postnord och alla våra försändelser är spårbara. Mindre försändelser skickas som varubrev till din brevlåda, större paket skickas till ditt Postnord-ombud.

Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att du lägger din beställning. I samband med att försändelsen lämnar vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolaget som levererar dina varor. 

Kostnaden för leveransen är beroende på leveranssätt, aktuell fraktkostnad visas i kassan. För vissa produkter finns begränsningar i vilka leveranssätt som är valbara.

För beställningar på 399 kr eller mer bjuder Susanna Design på fraktkostnaden. 

Ångerrätt och Returer

Från det att du mottagit din order har du 30 dagars ångerrätt. Om du vill ångra ditt köp ska du under dessa 30 dagar kontakta vår kundservice och meddela ditt beslut. Därefter ska du utan onödigt dröjsmål skicka tillbaka varorna till oss på det sätt vi kommer överens om.

Vill du ångra ditt köp och returnera varor så kontaktar du vår kundtjänst på kontakt@susannadesign.se för att boka retur.
Du får då en QR-kod för returfrakt av oss mot en kostnad på 49 kr. Kostnaden dras av på din återbetalning.
Förpacka varorna noggrant så att de inte skadas under transporten och lämna in med den bifogade returkoden.

Begränsningar i retur-/ångerrätten 
Vid köp av hudnära artiklar såsom underkläder och strumpor, får förseglingen inte vara bruten. Om försegling/etikett är bruten kan varan inte returneras. 

Ej uthämtade beställningar 
För försändelser som inte hämtas ut från Postnords utlämningsställe förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaderna som uppstår (frakt, returfrakt, hantering). Vi tar därför ut en avgift på 99 kr för ej uthämtade paket. Eventuell fraktkostnad på ordern återbetalas inte.

Reklamation 

När du handlar hos Susanna Design har du 1 års garanti på alla produkter, och 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Om du vill göra en reklamation, vänligen kontakta vår kundservice och bifoga bild och en beskrivning av produktens fel. 

Återbetalning

Återbetalningen sker via Klarna utan onödigt dröjsmål efter att vi har mottagit och verifierat din retur eller reklamation. Vi återbetalar omgående värdet av de returnerade varorna med ett avdrag på 49 kr för returfrakten. 

Vid reklamation återbetalas hela orderbeloppet inklusive fraktkostnad.

Kontakt  

Susanna Design
c/o BFT Fashion AB
Odlingsvägen 19
564 35 Bankeryd 

E-post: [email protected]